Unge bokbloggere

Norske barn og ungdommer leser mange bøker!
På skolen, i fritiden, som tvang, helt frivillig, på senga, i ferien, av mor eller far, en lydbok…
Vi på biblioteket har en visjon om at barn og unge er de beste til å inspirere hverandre til å lese enda mer. Det betyr at vi ønsker at barn og unge skal fortelle sine jevnaldrende hva de synes om bøker de har lest. Ansatte på Lenvik bibliotek har derfor utviklet to bokblogger for barn og ungdom, en for mellomtrinnet og en fra og med ungdomstrinnet.

På Unge bokbloggere kan man lese hva barn og ungdom mener om bøker og har du lyst til å fortelle noen om en god bok du har lest er dette stedet å gjøre det!
Bokbloggene inneholder bokanmeldelser skrevet av og for barn og ungdom. Under er det snarveier til begge bokbloggene:

Unge bokbloggere for mellomtrinnet – 5.-7.klasse
Unge bokbloggere for ungdomstrinnet – fra 8.klasse

Vi er stadig på jakt etter flere bokanmeldelser. Har klassen din leseuke eller en periode der dere skal lese og anmelde mange bøker, hvorfor ikke dele det med flere? Ta kontakt med oss i bokbloggen – send en e-post til Arne-Harald Steilbu på Lenvik bibliotek.

Tips og hjelp i forhold til innholdet i en bokanmeldelse (.pdf)