Om Lenvik bibliotek

I Lenvik finner du hovedbiblioteket sentralt plassert i Kunnskapsparken Finnsnes. I tillegg er det filialer på Gibostad og i Rossfjord. Lenvik bibliotek er også bibliotekfaglig vertskommune for Berg og Tranøy kommuner som kjøper bibliotekkompetanse hos Lenvik. Samarbeidet er regulert i en egen bibliotekplan.

På Lenvik bibliotek satser vi ekstra på barn og unge. Vi har derfor i tillegg til bøker og filmer også litt leker, utkledningsklær, x-box samt brettspill. Vi håper at barnefamiler og ungdom trives i biblioteket!

Biblioteket skal være en uformell møteplass, og vi har sittegrupper spredt over hele biblioteket. Rett utenfor biblioteket finner du en kafé der du kan kjøpe mat og annen mat. Vi har ulike arrangement både på dagtid og kveldstid, der de fleste har gratis inngang.

På Lenvik bibliotek har vi i samarbeid med Studiesenteret Midt-Troms  og Universitetet i Tromsø -Norges arktiske universitet, utvikla studiebiblioteket. Studiebiblioteket holder til i andre etasje, og er særlig for deg som studerer.

For å lese mer om tilbudet ved Lenvik bibliotek, se vårt tilbud.

Translate »