Stonglandet

Søk i samlingen på Stonglandet

Søkeord:   

Bibliotekavdelingen på Stonglandet er et kombinasjonsbibliotek og har lokaler på Stonglandet skole på Stonglandseidet. Avdelingen har en tydelig barne- og ungdomsprofil, med et begrenset, men aktuelt tilbud av bøker for voksne.

Utlån og innlevering

Selvbetjent utlån

Utlån kan gjøres i hele bibliotekets åpningstid ved hjelp av selvbetjening.

webskpmobiltelefonUmobilvennligwebsokbergfolkebiblioteklanekorttlån ved hjelp av mobiltelefon
På Stonglandet trenger man ikke lenger lånekortet for å låne bøker og andre medier. Med mobiltelefonen kan man logge på bibliotekets websøk og så logge på Meg & Mitt. Der finner man en digital versjon av lånekortet som kan skannes når man skal låne.

Utlån av reserverte bøker
Ta kontakt med skranken i den betjente åpningstiden.

Innlevering
I den betjente åpningstiden leveres det man har lånt til bibliotekaren. Ellers leveres lånt materiale i kassen som står utenfor biblioteket.

Innlevering utenom åpningstid
Ta kontakt med biblioteket hvis det er behov for å levere inn utenom åpningstiden.

Student

Biblioteket ønsker å legge til rette for at studenter kan bruke biblioteket som arbeidssted.

Kontrakt for bruk av bibliotekets lokaler utenom åpningstid kan inngås.

Ta kontakt med biblioteket for å inngå kontrakt og for å få mer informasjon.

Ny i Norge

Biblioteket har flere nyttige tilbud for deg som skal lære norsk språk og bli kjent med det norske samfunnet.

Det er gratis å bruke biblioteket i Norge. Her kan du få lånekort og låne bøker, filmer, språkkurs og dataspill. For mer informasjon om hvordan du kan bli låner, se her .

Låne bøker på ditt eget språk

  • Hvis du ønsker andre bøker eller filmer på ditt språk kan vi bestille det fra Det flerspråklige bibliotek. Det koster ikke noe ekstra for deg.

Andre aktuelle bøker

Møte andre mennesker

  • Biblioteket er et hyggelig sted å være! Det er gratis å komme på biblioteket, du kan sette deg ned og lese eller kanskje treffe andre som du kan prate med. Velkommen innom!

Turutstyr

Bord med diverse turutstyr

Midt- Troms friluftsråd har kjøpt inn utstyrsbager til bruk for institusjoner som for eksempel barnehager, skoler, asylmottak, frivillige lag og foreninger og privatpersoner. Friluftsrådenes landsforbund har støttet tiltaket økonomisk.
På biblioteket kan man låne en bag full av utstyr, alt du trenger er et lånekort på biblioteket. I utgangspunktet er utlånstiden maksimalt 1 uke.
Bagen inneholder utstyr som bålpanne med stativ, kaffekjele, kasserolle, vaffeljern, speiderkniver, øks, sag, presenning, tau for å lage aktivitetsløyper, idèpermen ”Barn i friluft”, med mer. Vi har også lavo!
Kontakt biblioteket for nærmere informasjon.