Nordisk Spilldag på biblioteket

kl. 11:00 - kl.14:00

Sted: Lenvik bibliotek i Kunnskapsparken
Bernhardlunds vei 4

Lørdag 4. november markerer Lenvik bibliotek Nordic Game Week. Ulike spillaktiviteter vil være i fokus fra kl 11:00 til kl 14:00.
Programmet for dagen er som følger:
•Nordisk Speedrun Challenge i spillet Big Bang Legends. Les mer om spillet på denne lenken http://www.bigbanglegends.com/  Spillet spilles på nettbrett/mobiltelefon. Vi blir å ha to nettbrett tilgjengelig på biblioteket som kan brukes for å prøve å slå gjeldende rekord her på biblioteket. Man kan øve på sin egen telefon/nettbrett. Det blir premie til den lokale vinneren. Alle som spiller blir registrert og to i hele Norden blir trukket ut til å reise til CERN. Det er også 10 fine premier til de 10 beste i Norden.
•»Kongen på haugen-turnering» i FIFA 18 på Mesaninen og i Blackboxen fra kl 1130 (to lag med to personer på hvert lag spiller sammen). De to lagene som sitter igjen på Mesaninen og Blackboxen kl 13:00 spiller finale. Det blir premier til vinnerne og de som blir nummer to.
•Vi har problemer med Minecraftserveren vår. Det betyr at det blir ikke bygging av Finnsnes i Minecraft i dag!
Veldig dumt, men vi må bare avvlyse!
•Brettspill av mange slag settes fram.

Vi gleder oss og tror det blir en flott dag med mye gøy å gjøre på biblioteket!

Arrangør: Lenvik bibliotek

Kontaktperson: Arne-Harald Steilbu