Forbudte sanger: ti historier – fem kontinenter

26. oktober 2017
kl.19:00

Sted: Lenvik bibliotek
Bernhard Lunds vei 4

9. oktober kommer Pål Moddi med en ny bok. Boken heter Forbudte sanger og er et møte med de sterke historiene bak sangene på albumet Unsongs som kom i 2016.
Lenvik bibiotek er så heldig at Pål Moddi kommer til oss 26. oktober for å fortelle fra boken.

For å sitere fra forlagets omtale av boken:«På sine turer i Chile, Mexico, Israel, Vietnam og Libanon møtte han artister som har vært fengslet, kneblet for sine sanger. I noen tilfeller også drept. Forbudte sanger er en hyllest til musikkens kraft i en tid hvor de fleste omtaler politisk musikk med et hånflir. Men Moddi viser oss at politisk musikk kan være like farlig som et skudd.»

I samtale med  bibliotekar Arne-Harald Steilbu gir han glimt fra boken og fremfører noen av sangene fra albumet.

Se filmteaser om boken her.
Les mer fra og om boken her.

Det blir salg av boken under arrangementet.